Animatie

Animatie maakt het onmogelijke mogelijk

Wil je een heldere animatie laten maken?

Hoe leg je een moeilijk onderwerp eenvoudig uit? Hoe voorkom je dat je te veel zinnen en bijzinnen gaat gebruiken? Hoe zorg je ervoor dat jouw product of dienst op het netvlies blijft hangen? Laat mij je helpen.

Effect van animatie

Gebruik een animatie om je boodschap te laten hangen in het geheugen van je potentiele klanten.

Je potentiele klanten willen geen energie steken om jouw content te begrijpen,
ze verwachten van jou dat jij de energie levert om de boodschap eenvoudig over te brengen.

2D animatie

Met animatie kun je in een paar minuten een complex onderwerp op een eenvoudige manier uitleggen. 2D is een platte animatie. Met een tekening geef je een simpele uitleg over een procedure, proces of product.

3D animatie

Wil je de werkelijkheid simuleren of spektakel creëren? Dan is 3D de oplossing. Een product komt tot leven doordat een platte tekening realistisch wordt gemaakt. Ik maak bijvoorbeeld van een bouwtekening een hotel waar gasten virtueel doorheen kunnen lopen.

Met 3D animatie zijn er geweldige mogelijkheden. Een arbeidsintensief project maar uitermate geschikt om bijvoorbeeld high tech mogelijkheden te laten zien.

Techniek staat in dienst van je product en doelstelling

Volledige begeleiding

Ik maak de vertaling van datgene wat jij in je hoofd hebt: van idee naar script naar resultaat. Uiteraard afgestemd op je doelstelling. Ik gebruik mijn ervaring en creativiteit om tot het beste resultaat te komen. Ik kies de muziek, maak een creatieve animatie en zorg voor ondertiteling of een voice-over. Ook als je een bescheiden budget hebt kan ik iets voor je betekenen.