Audio

Wil je maximaal effect uit je animatie of bedrijfsfilm?

Soundeffects versterken je verhaal

Voor mij is audio een belangrijk element in een animatie of film. Het kan de werkelijkheid simuleren, een illusie creëren en een gevoel overbrengen.

Music animation

Ik ben een muziekdenker. Als jij een film of animatie wilt laten maken dan praten we samen over het proces. Wat wil je vertellen en tegen wie? Dan begint mijn denkproces. Ik zoek naar een ritme dat past bij het overbrengen van de boodschap en daar monteer ik beeld op.
Als je beeld en geluid niet goed op elkaar laat aansluiten dan heb je een mismatch. Dat is zonde van je investering.

Opbouw

Ik gebruik graag trailerachtige muziek. Een muziekstuk dat opbouwt naar een hoogtepunt en op het juiste moment extra nadruk geeft om de boodschap kracht bij te zetten. Daarmee breng je emotie over.

Topkwaliteit

Omdat ik muziek een belangrijk element vind voor een succesvolle film heb ik in een eigen studio met de beste apparatuur. Daardoor kan ik kwaliteit garanderen. Door jarenlange ervaring en expertise kan ik feilloos inschatten wat werkt en wat niet.

Voice over

Het kiezen van de juiste voice-over is ook belangrijk. Kies je een stem met autoriteit of toch liever een zachte vriendelijke stem? Een mannelijke stem of een vrouwelijke stem? Laat mij je adviseren. Door mijn ervaring weet ik snel wat gaat werken en wat niet.