Fotografie

Zoek je een fotograaf?

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Een goede fotograaf brengt informatie en emotie over. Het is belangrijk om het juiste beeld direct neer te zetten. Het is ook belangrijk dat je beeld een toegevoegde waard is aan je tekst. Zet het juiste beeld in je website of brochure en je boodschap komt aan. De kracht van beeld is zo sterk, dat een verkeerd beeld bij je boodschap ook schade kan toebrengen.

Niet zomaar een foto

Heb je een goede fotograaf nodig? Voor een foto in een website? Of wil je een foto die de sfeer van een reis neerzet in een brochure? Heb je een product dat je op een bijzondere wijze wilt laten fotograferen? Als fotograaf snap ik hoe je informatie en emotie overbrengt met een foto. Neem contact met mij op als je niet zomaar een foto wilt.

In een goede foto balt zich de werkelijkheid samen tot een betekenisvol moment.
National Geographic

Licht

Licht is belangrijk voor de sfeer van de foto. Ik maak heel graag gebruik van natuurlijk licht omdat natuurlijk licht een gevoel van echtheid geeft. Vind ik een beeld dat past bij de opdracht dan ga ik de situatie observeren.

  • Vanaf waar kan ik de foto het beste nemen?
  • Waar komt de zon op en waar gaat hij onder?
  • Op welk moment van de dag denk ik het mooiste beeld te kunnen vastleggen?

En dan kom ik terug op dat moment om dat ene plaatje te schieten dat in mijn hoofd al is gevormd. Of dit nu om 4 uur ’s nachts is of tijdens spitsuur midden op de kruising. Ik krijg mijn foto!

Ik ben verliefd op mijn vak!

Contact

Ik maak werk van een foto, ik breng emotie over met een foto en ik wil raken met een foto. De mooiste foto’s maak ik op reis. Bekijk de beeldbank om mijn werk te bekijken of te kopen.
Wil jij niet zomaar een foto? Neem dan contact met mij op.