Over Marcel

Marcel zijn kracht zit ook in creativiteit en verrassende invalshoeken.

De expertise zit in de liefde voor het vak

Visualiseren
Visualiseren is mijn tweede natuur. Alles wat ik hoor of zie visualiseer in naar een mooie foto, een leuke animatie, een muziekritme of een film.
Ik heb Visual Storytelling opgericht om mijn liefde voor beeld en muziek in te zetten voor jou! Ik wil muziek en beeld met elkaar verbinden zodat jouw boodschap blijft hangen bij je doelgroep(en).

Eigen studio
Ik heb een eigen studio waardoor ik gegarandeerd kwaliteit kan leveren. Ik werk graag in mijn studio om mijn creatieve gedachte en nieuwe invalshoeken vorm te geven. Dit doe ik al jaren waardoor ik genoeg materiaal op voorraad heb liggen. Daardoor is het mogelijk om snel te schakelen als dit nodig is.

De kracht van muziek
De kracht van een goede film of animatie zit in samenspel van beeld met muziek. Als ik een opdracht krijg voor een animatie of een film dan begin ik te visualiseren en zoek ik een passend ritme. Muziek is emotie en ik breng emotie graag over met muziek.

Marcel Bettonville
Ik ben Marcel Bettonville. Ik heb verschillende succesvolle bedrijven opgezet. Dat was een hele leuke, dynamische en leerzame tijd. Nu wil ik mijn kennis inzetten voor dat wat ik het allerleukste vind. Visual Storytelling!
Als muziekliefhebber genoot ik in mijn jongvolwassen jaren van drive-in activiteiten. Muziek en beeld spelen voor mij elke dag een belangrijke rol. Vroeger voetbalde ik op hoog niveau en ik hecht nog steeds grote waarde aan mijn fitheid. Ik leer graag en reizen geeft mij nieuwe inspiratie en energie. Deze ervaringen en interesses wil ik gebruiken voor mijn opdrachten.

Echtheid
Echtheid vind ik belangrijk. De sfeer van een foto bij kunstlicht is anders dan bij natuurlijk licht. Als je bij het maken van een foto of film gebruik maakt van natuurlijk licht krijg je veel meer het gevoel van echtheid.
Ik kan goed visualiseren wat het effect is van licht in een film of voor een foto. Ik ga niet voor de gemakkelijkste weg maar voor het beste resultaat.

Samenwerken
Ik ben een groot voorstander van samenwerken. Op die manier kan iedereen blijven doen waar hij of zij plezier in heeft en waar hij of zij goed in is. Ik heb een professioneel team om mij heen verzameld waar ik graag mee samenwerk.

Neem gerust contact met me op als je nog vragen hebt.