Skip to main content

Fotograaf & Filmmaker

Verhalen verbeelden

Ik verbeeld verhalen, als fotograaf en filmmaker. Of er nu al een uitgewerkt script is of nog helemaal niets. Jullie verhaal zet ik om in beeld of beelden. Visual storytelling dus, van kleine klussen tot grote producties, van bestaand materiaal tot nieuw geschoten en geëdit. Met een groot, betrouwbaar netwerk, professioneel materieel, jarenlange ervaring en expertise, lever ik kwaliteit.

Beeld en muziek

Ik ben een beelddenker, een bijzonder handige eigenschap bij mijn werk. Vertel mij wat je wilt bereiken of welk verhaal je wilt overbrengen en ik zie de beelden al voor me. Vervolgens ga ik aan de slag en creëer het verhaal dat bij jullie past. Dat kan een serie foto’s zijn, een videofilm of een animatie. En is muziek gewenst? Dan regel ik dat ook. Vanaf het script bedenk ik al de muziek erbij om vervolgens de beelden te schieten en zo te editen dat het samen een ijzersterk verhaal vormt.

Uitvoering

Soms ligt er al een kant-en-klaar script om zo uit te voeren. Dat kan, maar liever maak ik het nog beter. Door het in te korten bijvoorbeeld. Zo maak ik een verhaal krachtiger en effectiever. Met mijn expertise en kernachtige aanpak help ik je aan een nog beter eindproduct.

Conceptontwikkeling en realisatie

Vaker is er enkel een globaal idee; een verhaal delen, een doelgroep enthousiasmeren of informeren. Ik denk dan mee en ontwikkel een concept om het einddoel te bereiken. Met een krachtig verhaal van film, een animatie of foto’s realiseer ik dat vervolgens ook voor je.

Werken met bestaand materiaal

Zijn er authentieke beelden? Op foto of video vastgelegd door medewerkers, gewoon met een mobieltje? Ook hier kan ik mee werken. Ik zet ze om, bewerk ze waar nodig en mogelijk, en monteer het tot een goede film. Puur origineel materiaal, ook daar maak ik prachtige verhalen mee.

Snel en goed

Snel iets nodig? Mijn opdrachtgevers weten dat je dan bij mij moet zijn. Uit veel beeldmateriaal maak ik een razendsnelle selectie en monteer het tot een eerste frame. Als uitgangspunt om mee verder te werken of om meer ideeën te krijgen. Maar meestal is dit al een hele goede eerste versie.

Groot netwerk , voor grote producties

Jarenlange ervaring levert niet alleen vakmanschap op, ik heb er ook een groot, betrouwbaar netwerk door gekregen. Een waarmee ik de grote producties uitvoer. Een film van A tot Z realiseren; idee, regie, opnames, animaties, muziek, ondertiteling en het inspreken? Ik regel het met mijn netwerk van onder andere vormgevers, tekstschrijvers, componisten en voice-overs. En het materieel dat daarbij nodig is? Ook dat heb ik; van belichting, geluid, drones en veel meer…

Laten we kennismaken!

Schakel je mij in, dan kun je rekenen op kwaliteit. Van een nieuwe productie tot het hergebruiken van bestaand materiaal waar ik een nieuwe dynamiek aan geef. Alles kan maar het eindresultaat is altijd verrassend, goed, effectief en passend bij jullie wens en budget. Zullen we eens kennismaken?